Demolition Squad

Byggnadsställningar och en stadssilhuett utgör bakgrunden till det här spelet från NetEnt som utspelar sig på en byggarbetsplats. I spelet för man följa en uppsättning rivningsexperter, med andra ord en ”demolition squad”. Soundtracket är ungefär lika jobbigt som det är att lyssna på maskiner på en byggarbetsplats, så där har de lyckats med temat även om det faktiskt kan vara skönt att stänga av ljudet ibland.

Spelets upplägg

Personerna vi följer är deltagarna i the demolition squad. Här finns några lustiga figurer, bland annat en svetsare, en tjej med lila hår som håller i en slägga, en kranförare och en robotvaktpost. Total överkurs är att deras namn är Bob Dozer, Lady Plaster, Burnie, Bambino and Kyno. Övriga ikoner är så klart utformade i stål för att matcha temat, de vanliga symbolerna är 10, J, Q, K och A. Du kan ändra myntvärdet mellan 0,40 och 400 och du kan satsa upp till 200 euro.

Symboler

Spelet har två wild-symboler som alltså kan ersätta andra symboler. Den första heter rätt och slätt ”wild” och fungerar som vanligt. Den andra aktiveras av ett par av demolition wild-symboler. Om en annan symbol hamnar mellan dessa två så sprängs den och blir en wild. Explosionen följs av en animerad sekvens när en av karaktärerna flyger över skärmen för att tala om hur många free spins du fått.

Får du fler än tre scatter-symboler så får du free spins med X3 multiplikatorer. Du vinner 10 gratis snurar med 3 scatters, 20 free spins med 4 och 50 free spins med 5 scatter. Dina free spins börjar snurra direkt på en annan uppsättning hjul mot en annan bakgrund. Alla eventuella vinster från dina free spins räknas ihop och läggs till din balans i slutet av rundan.

Det här spelet är inget för den som gillar lugn och ro utan har en väldigt högljudd och skrikig känsla. Men gillar man animationer i japansk stil och mycket fart och fläkt så är detta ett perfekt spel!