LeoVegas

LeoVegas är en svenskutvecklad spelsajt med ett namn som för tankarna till ett lejon i Vegas. LeoVegas gör allt för att kunna leva upp till det ståtliga namnet genom att arbeta för att leverera en mäktig spelupplevelse med kunglig service.

Hos LeoVegas kan du spela spel från exempelvis NetEnt, Microgaming, Evolution Gaming, Yggdrasil Gaming och Playtech. På spelfronten finns allt från spelautomater, till jackpottspel, olika typer av livespel, roulette, slots och bordsspel. Bland livespelen erbjuds blackjack, roulette och baccarat.

Kampanjer

Det roliga med casinon är alla olika erbjudanden, tävlingar och kampanjer som spelbolagen använder för att locka oss spelare med i den mördande konkurrensen. Okej för att de använder dessa för att snärja oss men det blir ju ändå en win-win.

Michael Jackson King of Pop

För att ge ett exempel på hur en sådan här kampanj kan se ut ska jag berätta om den senaste kampanjen hos LeoVegas som hölls i samband med lanseringen av det nya spelet Michael Jackson King of Pop. För att uppmärksamma spelet arrangerade LeoVegas en omfattande kampanj med massor av tävlingar och priser.

Kampanjen bestod av fyra delar och den första var utlottning av kontantpriser på premiärdagen. Den gick till så att LeoVegas den 25 maj (2016) lottade ut tre priser värda 10 000 kr. Dragningen skedde under galapremiären av spelet Michael Jackson King of Pop. Det som krävdes för att delta var att du satte in och omsatte minst 250 kronor i spelet innan midnatt den 25 maj.

En del av kampanjen som pågår i skrivande stund är att du kan vinna en resa till London för att tillsammans med en vän kunna se showen Thriller på Lyric Theatre! Flyg, hotell och fickpengar ingår i vinsten vilket ju är väldigt generöst! Varje tisdag dras en ny vinnare. För att ha en chans att vinna London-resan behöver du omsätta minst 100 kr i spelet Michael Jackson. Rent teoretiskt kan du exempelvis spela in en lott per dag under en vecka så att du har sju lotter när det är dags för dragning.

En annan del av kampanjen som hade dragning den 5 juni var att du kunde vinna en resa till Las Vegas för att se Michael Jackson ONE som är en show med Cirque du SoleilMandalay Bay. Flyg, hotell och fickpengar ingick i vinsten!

Slutligen bjöd LeoVegas varje fredag (3, 10 och 17) i juni på gratis snurr i utvalda mobilspel. För att vara med ska du ha tjänat in minst en lott till dragningen av Londonresan sedan början på kampanjperioden. Spelen som du kan vinna free spins på är Blood Suckers, Dracula och Zombies.

Nu är det här som sagt en kampanj som i skrivande stund håller på att avslutas men det kommer hela tiden nya och om de bara är hälften så omfattande som denna så räcker det för mig!